DELAVNICE

ZA OSEBNO IN POSLOVNO RAST

Delavnice, ki jih izvajam so dinamične. Ves čas vas vabim v preverjanje tega, kar slišite. Poslušam vaša konkretna vprašanja iz življenja, vaše izzive. Kajti temu je namenjen ves trud in dolgoletno nabiranje znanja in izkušenj, ki stojijo za mojim delom. Tam sem za vas. Tam so soudeleženci za vas. Skupaj odkrivamo koristi, skupaj jih vpenjamo v realne življenjske situacije in skupaj rastemo.

FORMULA RASTI ZA OSEBE, PODJETJA IN DRUŽINE

SPIRALNA DINAMIKA

Delavnica nas popelje po spirali človekovega razvoja pri čemer se opira na potrebe in načine zadovoljevanja teh potreb. Gre za verjetno NAJBOLJŠI MODEL razvoja človekove psihologije, ki je vpet v socialno in fizično okolje tega časa. Model je opisal psiholog Clare Graves, ki je nadaljeval delo Abrahama Maslowa. Po 40 letih intenzivnega raziskovanja je objavil model GVS, ki ga je skupina raziskovalcev opremila še z aplikativno uporabo in ga imenovala Spiralna dinamika.

Model zelo jasno prikaže, kako se ljudje in podjetja razvijamo in katere kvalitete naj bi skozi to rast osvojili. Pokaže nam, kje smo in nam sugerira, katere lekcije nam še sledijo. Na delavnici bo fokus predvsem na stopnjah rasti posameznikov, podjetij in družbe v kateri živimo. Raziskovali bomo vplive okolja (globalizacija, politika, ekonomija, ekologija) na rast, VREDNOTE in odnose kot se kažejo danes in pogledali, kam nas vodi PRIHODNOST.

"Amazing Tricks to Keep Yourself Healthy."
- HealthMag

TO BO MOJE LETO!

Ko pogledamo nazaj v svoje dosežke, smo velikokrat preplavljeni … si lahko zamislimo, kako bo izgledalo naše naslednje leto? Skupaj si postavimo cilje in dvignemo motivacijo za njihovo uresničevanje.

Pripravimo se na letne razgovore

Tincidunt urna accumsan nec risus lorem vesti bulum mi facilisis. Consec tetur adipiscing elit elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.