NLP - nevrolingvistično programiranje

Nevrolingvistično programiranje omogoča osebnostno rast na način, da prejmemo znanja najsodobnejše nevrologije in psihologije ter jih vnesemo v svoje življenje. Gre za kompetenčne treninge, kjer se udeleženci usposobijo uporabljati nova spoznanja in tehnike v konkretnih življenjskih situacijah.

Zakaj sem izbrala ravno NLP za osnovo mojih delavnic in coachingov?

Od svojega dvajsetega leta sem redna obiskovalka delavnic za osebnostno rast. To mi je hobi in veliko veselje. NLP je bil nekaj let na spisku, a ko se je zgodil, me je popolnoma prevzel. Priznam, da sem v začetku precej vzvišeno gledala na program, saj sem že imela za seboj veliko delavnic za vodenje in komunikacijo. Prepričala sta me: učitelj širokih znanj (NLP trener, psihoterapevt in šaman) ter mednarodno priznan certificiran program.

In potem je sledilo presenečenje. NLP na poseben način, prikazuje kako delujemo kot ljudje, kako deluje naš um in zakaj se tako vedemo. Poleg tega ima NLP izjemno učinkovit način podajanja in prenašanja znanja v prakso. Način je tako dodelan, da se še danes, čez 11 let spominjam besed mojega učitelja in tehnik, ki sem jih osvojila. Kombinacija vsebin  človeka opremi z razumevanjem in orodji, ki jih lahko uporabljaš na sebi in na drugih. Takoj sem ugotovila, da je to prava zadeva, zato sem po NLP Praktiku nadaljevala z NLP Mojstrom Praktikom in NLP Trenerjem. Leta 2014 smo skupaj s kolegi izvedli prve 3 skupine NLP Praktikov. Od takrat naprej vsako leto treniram vsaj 3 skupine NLP Praktika, vsake dve leti skupino NLP Mojster Praktik in množico NLP poslovnih diplom v podjetjih. Treninge izvajava s kolegico Heleno Zajec in s tem poskrbiva za dodatno pestrost. “Dobiš dve za ceno ene,” je komentiral eden izmed najinih udeležencev.

Vsem izvedenim programom je skupno, da so udeleženci navdušeni vsako srečanje bolj in da kljub dolgemu izobraževanju zelo redko izostanejo. Ko se na koncu treningov zlijeta novo znanje in izkušnje v celoto, je hvaležnost in zadovoljstvo udeležencev neizmerna.